UZsaukums tautai!
Publicēts 2. aprīlī, 2008.
ko juus te visi muldat pa tukšo - gan raksta autors, gan komenteetaaji

ko juus te visi muldat pa tukšo - gan raksta autors, gan komenteetaaji - sobriid SODIEN 02.04.2008 - starp jums un "cilveekiem no augsas" var mieriigi likt vienliidziibas ziimi, jo juus taapat kaa vini neuznjematies atbildiibu par savu riiciibu. jums tagad buutu jaadibina jauna 30 gadnieku partija ar savaam veertiibaam un idejaam. bet pagaidaam vieniigais ko es te tagad dzirdu un redzu ir kompleksi, bailes un slinkums. kas uz to noraada??? ieklausieties sevii no malas. kaadus izteicienus un domas juus drillejat ik dienu pa savaam smadzeneem: "cilveeki kuriem smiltis birst" nevis "muusu konkurenti uz labaaku naakotni, kas jau nakamajaas veeleesanaas buutu jaapaarspeej", "cilveeki no augšas" nevis "stulbeņi, kuri ikviens jau tagad SODIEN ir galvastiesu mazaak attiistiiti par mums", "liekeezi, lopi, laukji" nevis "tiesaajamie par likumu neieveersosanu". saakat cieniit sevi, t.i., kjeraties pasi pie darba, nevis infantili suudzaties, kaa juus kaarteejo reizi aplauzusi. paskatiesites kas sodien notiek latvijaa. veel joprojaam nav neviena politiska speeka, kurs buutu piemeerots 21.gs. latvijai. jaunie politiskie projekti ar kalnieti - kristovski - stokiju - ir pilniigi ieprieseejo partiju kloni. 1:1. par ko tur balsot??? nav neviena pasa kuru buutu veerts atbalstiit. ko bija spiesta dariit VVF kad veel bija valdiibaa? vinja bija spiesta straadaat kopaa ar siem slimajiem kuri sen buutu jaaizdzen no saeimas un ministru kreeesliem. vinjas sejaa bija lasaams pat zinaams riebums, kad vinai jautaaja par kompromisiem kurus vina pielaavusi attieciibaa ar siem politiskajiem "speekiem" (lasi: postpadomju parkapitalizeejushies baalelinji kuriem nauda sacakareejusi smadzenes). vinja atklaati pateica ka latvijaa uz to briidi vienkarsi NAV alternatiivas. taada ir jaarada TAGAD un NEKAVEEJOTIES, jo liidz naakamajai saerimai nav daudz laika. taas ir tiiraakjaas mulkiibas ka bez naudas nevar radiit ietekmiigu partiju. latvijas pilsonji jau vairaakkart ir pieraadiijusi ka speej saliedeeties kad tas tik loti nepieciesams. un man nav nemazaako saubu ka tas var notikt atkal un atkal kameer vien tas buus nepieciesams. vecie ir nogurusi no varas, vinju pieredzes un energijas limits ir izsmelts. ir pienaacis laiks paarmainjaam.

Komentāri (4)
Mikausis: tu apdirs to, ko pats tikko uzrakstīji.
02/04/2008 23:01
hmmm..: VVF nekad nav bijusi valdiibaa starp citu..
nemaz nerunaajot par paarejo kaartiiga pensionaara cieniigu textu :)
02/04/2008 23:09
trakulis: to mikausis: es to nedaru sis teksts ir atbilde uz vienu citu glogu, kas paartapa uzsaukumaa tautai taapeec tas ievads arii taads neadekvaats palicis, es savus tekstus neredigeeju un nepaarlasu taapeec paliek siikas stilistiskas kljuumes, piem, tiesaam VVF ir bijusi prezidentuuraa nevis valdiibaa sorry ;)
03/04/2008 11:27
Džerijs Šterns: Lai būtu pārmaiņas, nevajag dibināt jaunas partijas, bet pārveidot esošās. Jaunām partijām kaut kas spīd tikai tad, ja tajās paliek vecie vēži, bet tad jau nafig vajag.
05/04/2008 16:27
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: